Ikke så lett og blogg...

heihei det er ikke så lett og blogge fortia:( det har vært super travelt jeg har logget over først til Marthe B , så log jeg over til Eva Karlin.. å nå til Camila :L men vi har hadd det superartig.. vi har faktisk vært å badet. Det var ikke så kaldt som jeg  hadde forestilt meg=) Så er det jo santans aften å i tillegg. så vi måtte årne oss klar til vi skulle dra dit.. så grillet vi og spilte fotball mot noen foreldre;) såklart så vant vi.. vi hadde den best ceeperen i hele verden.. ;) men hun slapp inn mange mål men det var jo såååååå glatt på det målet vi hadde.. så det var no det verste:( stillingen ble faktisk 15-12.. vi ledet skikkelig men dommeren ville at det skulle være likt før de avsluttet kampen:( så vi lå lenge på topplista;) så etter vi var ferdig med å være på fotball-banen så var det såå varmt så gikk og badet igjen :) det var stoor flo så vi måtte PÅ EN MÅTE  hoppe uti.. så det gikk opp til magen :O  det var kjempe KALDDT=) så nå sitter vi hjemme og ser filmen Sex And City 1 ;) den er bra.. forresten vi har jo vært på kino å vi..:L det glemte jeg :L der så vi Sex And The City 2.
Bilder av idag og i går :


vi e kulast:L


Egypter ja Camilla=)

på vei opp i ett splitt-hopp:L


UÆÆÆ!! Camilla du må ikke kast mæg så høgt opp da:L


pease;)


yoo;) breakdance ja Camilla;)


namm namm burn e bæst:L =)


burn<33


mongo silje:L  tenke tenke tenke:)kaldt ja Camilla og Gøril:L mens jeg passer på att jeg ikke tråkker på noen krabber.

haha morsom dag<3 gla i dåkker(L) 

Hva har dere/du gjort i dag da?
Liker dere burn?
Har dere badet i dag?
Var det kaldt?

en ting jeg glemte av det var to gutter som spurtee oss fire om kjangs:L  de var drit snille<33 de het Andreas og Markus!

Blogge's

-Silje<33

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje! : D

Silje! : D

13, Ørland

hei og hopp! du har nå kommet til siljebloggen;) her kan du finne masse rart.. bare så det er sagt så elsker jeg å ta bilder:) så bloggen min blir sikkert full av bilder etter hvert.. jeg skriver om det som faller meg fks. ridning, intresser, klær og mote,musikk og videoer.. jeg prøver så ofte jeg kan for å lage videoer.. men det tar så lang tid på youtube:S men jeg prøver.. jeg elsker og lage headere så det er bare å si i fra hvis du vil ha en eller to!! du kan kontakte meg på : silje.berg@hotmail.com eller nettby siljewb jeg har også facebook silje winsjansen berg;) is-biter,burn, kinder maxi og reker er digg digg <3 nokk om meg snakke's lenger ned på bloggen : D hits