da kommer outfitsen shø;)

her kommer bildene jeg lovde dere i går:)
men først kan jeg si litt om det første skoledagen min:) den var egentlig helt super:) jeg har hatt det kjempe gøyy ute med venner.. men læreren behandler oss som om vi skulle ha gått i barnehagen :L sorry meg da men det er bare den ene læreren.. hun heter kari er ikke sikker på etternavn :S men det bryr sikkert ikke dere dere om:) så er det egentlig ingen ting spesielt og fortelle om.. vi har no fått plasser og papirer og bøker.. jeg sitter atme Jonas (Y) men det som var domt da var att Helena ble satt inne på ett annet rom påå en måte, men vi er i samme rom men det er en vegg forran der vi sitter:( også har vi fått utdelt bøker og lekse mapper.. jeg må bare si en ting vi begynner med full arbeidsplan allerede i morra :S jaja samma det :L vi har faktisk fått utlevert 16 bøker eller noe sånt det var ikke så mye men en del :) men her kommer bildene:)


marthe, helena og mæg<3 

disse klærne hadde jeg på meg:)

helena sorry for att jeg ikke roterte bilde før jeg la det ut:S

marthe<3

marthe<3


jengen vettu<3

parret!!! neida bare tulla:)
kristina og sander<3

camilla<3

fotogene eirik:L


yooo(Y)


camilla og helena<33

helena og camilla<3

mæg og camilla<3

mæg å helena<333

skolen;)

halllo silje sher du oss ???   hahahahei hei!! camilla og helena

yoo!

haha!!


camilla: shekke men a'!!!


hihoo!


warra spille basket;)

hey jeanette;)!!!

det var det! det ble veeldig masse bilder!!! men det jøkke nåkka:) så nå måtte jeg legge meg for det er skole i morra!!!
så da snakke's vi da;)

Hva har du jort i dag?
Begynte dere på skolen?
Begynte dere i 8 klasse?
Hvilken klær hadde du på deg?

Blogge's

-Silje<33
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje! : D

Silje! : D

13, Ørland

hei og hopp! du har nå kommet til siljebloggen;) her kan du finne masse rart.. bare så det er sagt så elsker jeg å ta bilder:) så bloggen min blir sikkert full av bilder etter hvert.. jeg skriver om det som faller meg fks. ridning, intresser, klær og mote,musikk og videoer.. jeg prøver så ofte jeg kan for å lage videoer.. men det tar så lang tid på youtube:S men jeg prøver.. jeg elsker og lage headere så det er bare å si i fra hvis du vil ha en eller to!! du kan kontakte meg på : silje.berg@hotmail.com eller nettby siljewb jeg har også facebook silje winsjansen berg;) is-biter,burn, kinder maxi og reker er digg digg <3 nokk om meg snakke's lenger ned på bloggen : D hits